Internet-marketingplan

Wat is een internet-marketingplan?

Een concreet actieplan op maat 

Een internet-marketingplan is een actieplan om je online doelstellingen te bereiken en zelfs te overtreffen. Want net zoals je geen huis bouwt zonder plan, staat ook je internetmarketing pas stevig met een uitgekiende strategie. Onze internetmarketeers analyseren je bedrijf, je sector, je visie en je concurrenten. Ze bepalen welke specifieke vormen van internetmarketing voor jou nuttig zijn en hoe je ze best inzet. Dat vertalen ze naar een praktisch actieplan.

Waarom een internet-marketingplan?

Recht op je doel af

Meer verkoop, leads, brand awareness, klantenbinding,… Je hebt doelen, en het internet biedt de tools om die te bereiken. Maar hoe gebruik je deze tools? Daarvoor heb je eerst een plan nodig. 

Sneller & beter resultaat 

Plaats je marketingacties binnen een strategisch kader. Zo behaal je je doelen niet alleen sneller, het resultaat zal ook beter zijn. 

Je investering brengt meer op 

Strategie betekent ook efficiëntie. Door de juiste acties op het juist moment te doen, is het effect ervan groter.

We werken nu al 11 jaar samen en zijn nog altijd uiterst tevreden over the AIM

Bosmans Slaapcomfort Center

Onze webstrategen 

Met 15 jaar ervaring –en dat is wel wat, in termen van internet– doet the AIM aan online marketing. We verzamelden ervaring met diverse bedrijven, sectoren, visies en budgetten. Je plan wordt gemaakt op basis van de kennis van meer dan 70 experts, met specialisaties in alle facetten van internetmarketing. Wat mag je nog verwachten van jouw internet-marketingplan? 

  • Vertrekken vanuit jouw verhaal: We beginnen met te luisteren. Wat zijn je doelen? En wat zijn je achterliggende doelen? Wat verwacht je? We stellen veel vragen, om ons antwoord nog beter te maken.
  • Presentatie bij jou op kantoor: Je Business Development Manager komt je plan bij jou voorstellen. Elk facet wordt grondig uitgelegd en als je nog vragen hebt, kan je die meteen stellen.
  • Concreet actieplan: Het internet-marketingplan is zo gemaakt dat je er zelf mee aan de slag kan. Maar natuurlijk staan de experts van the AIM klaar om je te ondersteunen.   

ONTWERP mijn INTERNETstrategie

CONTACTEER ONS

Verwikkeld in de wirwar van het web? Onze experts halen je uit de knoop!
Stel je vraag hier of bel ons op 09 237 27 00.

© the AIM privacy policy