Internet-marketingplan

Wat is een internet-marketingplan?

Een concreet actieplan op maat 

Een internet-marketingplan is een actieplan om uw online doelstellingen te bereiken en zelfs te overtreffen. Want net zoals u geen huis bouwt zonder plan, staat ook uw internetmarketing pas stevig met een uitgekiende strategie. Onze internetmarketeers analyseren uw bedrijf, uw sector, uw visie en uw concurrenten. Ze bepalen welke specifieke vormen van internetmarketing voor u nuttig zijn en hoe u ze best inzet. Dat vertalen ze naar een praktisch actieplan.

Waarom een internet-marketingplan?

Recht op uw doel af

Meer verkoop, leads, brand awareness, klantenbinding,… U hebt doelen, en het internet biedt de tools om die te bereiken. Maar hoe gebruikt u deze tools? Daarvoor hebt u eerst een plan nodig. 

Sneller & beter resultaat 

Plaats uw marketingacties binnen een strategisch kader. Zo behaalt u uw doelen niet alleen sneller, het resultaat zal ook beter zijn. 

Uw investering brengt meer op 

Strategie betekent ook efficiëntie. Door de juiste acties op het juist moment te doen, is het effect ervan groter.

Dankzij de samenwerking met the AIM hebben wij meer dan 12 500 extra bezoekers op onze website per maand

Luxauto

Onze webstrategen 

Met 15 jaar ervaring –en dat is wel wat, in termen van internet– doet the AIM aan online marketing. We verzamelden ervaring met diverse bedrijven, sectoren, visies en budgetten. Uw plan wordt gemaakt op basis van de kennis van meer dan 70 experts, met specialisaties in alle facetten van internetmarketing. Wat mag u nog verwachten van uw internet-marketingplan? 

  • Vertrekken vanuit uw verhaal: We beginnen met te luisteren. Wat zijn uw doelen? En wat zijn uw achterliggende doelen? Wat verwacht u? We stellen veel vragen, om ons antwoord nog beter te maken.
  • Presentatie bij u op kantoor: Uw Business Development Manager komt uw plan bij u voorstellen. Elk facet wordt grondig uitgelegd en als u nog vragen hebt, kunt u die meteen stellen.
  • Concreet actieplan: Het internet-marketingplan is zo gemaakt dat u er zelf mee aan de slag kan. Maar natuurlijk staan de experts van the AIM klaar om u te ondersteunen.   

ONTWERP mijn INTERNETstrategie

CONTACTEER ONS

Verwikkeld in de wirwar van het web? Onze experts halen u uit de knoop!
Stel uw vraag hier of bel ons op 09 237 27 00.

© the AIM privacy policy